Wilujeng sumping di situs web kami!

Kembar Screw Dryer bébas Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

Pedaran pondok:

JWELL ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambar PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng henteu kedah garing sareng unit kristalisasi. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komsupasi énergi rendah, prosés produksi saderhana sareng perawatan gampang. Struktur sekrup ségméntal tiasa ngirangan karugian viskositas résin piaraan, roller kalénder simetris sareng ipis-témbok ngencarkeun pangaruh tiis sareng ningkatkeun kamampuan sareng kualitas lambaran. Multi komponén dosis feeder tiasa ngendalikeun perséntase bahan parawan, bahan daur ulang sareng master master tepatna, lambaranana seueur dianggo pikeun industri bungkus thermoforming.


Detil Produk

Parameter téknis utama

Modél  Multi lapisan  Lapisan tunggal Kacida-épisiénna
Spésifikasi extruder JW75 & 36 / 40-1000 JW75 / 40-1000 JW95 & 52 / 44-1500
 Kandel produk 0.15-1.5mm 0.15-1.5mm 0.15-1.5mm
 Bubuk motor utama 110kw / 45kw 110kw 250kw / 55kw
 Kapasitas ékstrusi maks 500kg / jam 450kg / jam 800-1000kg / h
Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Kaunggulan tina lini produksi lambar biodegradable

1. Sistem kontrol canggih anu cerdas, laju transmisi jaringan gancang, sahingga kasalahan transmisi inpormasi berkurang pisan, sareng kagancangan, tekanan, sareng bahan ngirimkeun alat-alatna langkung stabil; sistem kontrol anu épisién sareng stabil tiasa ngawujudkeun garis 1-80m / mnt. kagancangan.

2. Bagian gulungan ngadopsi kontrol servo, anu langkung akurat, sareng ngagaduhan fungsi sinkronisasi kecepatan sareng mesin sadayana, anu ngajantenkeun lilitan langkung merenah sareng saderhana, sareng langkung aman.

3. Sakabéh set ngadopsi internasional-garis brand Siemens frékuénsi kontrol servo kontrol, kontrol téknologi transmisi Ethernet, pikeun ngahontal efisiensi tinggi, presisi tinggi, stabilitas tinggi, sareng kaamanan tinggi. Nalika alat-alatna gagal, éta tiasa gancang milarian kasalahan sareng ngalaksanakeun pangropéa jarak jauh. Saluran tiasa diwujudkeun ngalangkungan diagnosis tingkat HMI sareng analisis kasalahan ngirangan debugging sareng downtime produksi. Sistem digital tinggi ngajantenkeun debugging langkung gampil sareng pangropéa langkung merenah.

4. Sistem layanan purna jual, lengkep ti pamasangan peralatan sareng komisi dugi ka produksi produk berkualitas tinggi, sareng nyayogikeun dukungan téknis seumur hidup, supados para nasabah henteu hariwang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami