Wilujeng sumping di situs web kami!

TPE / TPO / PVC Flooring Footmat Extrusion garis

Pedaran pondok:

Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun jinis gulungan kulit Lantai PVC. Kulit Lantai PVC ngagaduhan performa anti gesekan, tahan karat, tahan skid, teu kaampeuh sareng ngabeledug, sareng seueur dianggo dina mobil, hotel, tempat hiburan, aula paméran, bumi, jsb. Struktur lini produksi ieu saderhana, sareng merenah pikeun dioperasikeun. Numutkeun kabutuhan konsumén, dilengkepan komponén anu béda, dianggo pikeun ngahasilkeun lapisan tunggal, produksi komposit multi-lapisan sareng ogé tiasa dilengkepan unit unreeling, dianggo pikeun ngahasilkeun penguatan batin produksi atanapi permukaan sanyawa non-anyaman lawon sareng pilem hiasan PVC, jst.


Detil Produk

Kaunggulan kinerja tungku foaming XPE:
1) Bagian preheating sareng cross-linking parantos dirobih pisan kanggo ngirangan ruang kapasitas panas bari nyumponan sarat prosés. Dina waktos anu sami, énergi disimpen.
2) Distribusi panas dina tungku ngungkulan cacat panyebaran panas anu teu masuk akal dina tungku asing, sareng langkung caket kana kabutuhan panas damel XPE foaming. Ngadamel busa XPE dina kisaran prosés anu kawilang lega, busa sapinuhna sareng stabil.
3) Kaluaran ageung. Diantara tungku foaming anu ayeuna dihasilkeun di Cina, tungku tilu tahap urang gaduh kaluaran langkung ti 200 kg / jam. Sumawona, sél busa XPE langkung padet tibatan tungku dua tahap. Konsumsi gas sami sareng tungku dua tahap.
4) liang panitén disetél dina panel témbok tina bagian berbuih. Dina waktos anu sasarengan, struktur baffle disetél dina kaluar tina tungku foaming, sareng ukuran tina sungut tungku disaluyukeun numutkeun kaayaan produksi, supados ngahontal pangaruh hemat énergi.
5) Babandingan ékspansi tiasa ngahontal 35-40 kali.

Parameter téknis utama

Jenis Lapisan dobel Tilu lapis
Lebar produk 1500-2000mm 2000-3000mm
Spésifikasi extruder SJZ65 / 132 - SJZ80 / 156 SJZ65 / 132 - SJZ80 / 156 - SJZ65 / 132
Kapasitas kaluaran Max 500-550kg / jam 600-750kg / h
Kakuatan motor utama 37kw / 55kw 37kw / 55kw / 37kw
Catetan: Informasi anu didaptarkeun di luhur kanggo rujukan hungkul, jalur produksi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami