Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

  • PET/PA6/Composed POY High Speed Spinning Machines Series

    Piaraan / PA6 / Nyusun POY Kacepetan Mesin Spinning Series

    Mesin ieu biasana dianggo pikeun muterkeun 30-330dtex poliéster POY.
    Ngadopsi LTM tipe pin screw, domestic-made CPT ngalembereh kontinyu, sahingga manjangkeun umur jasa tina bungkus spin.
    Bungkus dipasang luhur-dipasang sareng dipasang handap-tekanan tinggi bungkus persegi panjang sareng cangkir ngawangun aya.
    Pompa spinét planét anu unik sareng misah nyetir pompa minyak.
    Evo sareng sistem cross quench kalayan laju ngalir anu sami sareng stabil.
    Kontrol individual, inverter impor sareng komponenana.
    Anyar pangaluyuan GR, inverter impor sareng komponenana.

  • Twin Screw Dryer-free Vented PET/PLA Sheet Extrusion Line

    Kembar Screw Dryer bébas Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

    JWELL ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambar PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng henteu kedah garing sareng unit kristalisasi. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komsupasi énergi rendah, prosés produksi saderhana sareng perawatan gampang. Struktur sekrup ségméntal tiasa ngirangan karugian viskositas résin piaraan, roller kalénder simetris sareng ipis-témbok ngencarkeun pangaruh tiis sareng ningkatkeun kamampuan sareng kualitas lambaran. Multi komponén dosis feeder tiasa ngendalikeun perséntase bahan parawan, bahan daur ulang sareng master master tepatna, lambaranana seueur dianggo pikeun industri bungkus thermoforming.

  • PP Meltblown Non-woven Fabric Extrusion Line

    PP Meltblown Non-anyaman lawon Extrusion Line

    PP lawon Non-anyaman PP Meltblown utamina didamel tina polipropilén, sareng diaméter seratna tiasa ngahontal 1 ~ 5 mikron. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, sareng kamampuan anti kerut anu saé. Serat ultrafine ieu kalayan struktur kapilér anu unik ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga kaén anu lebur gaduh saringan anu hadé, pelindung, insulasi panas sareng nyerep minyak. Tiasa dianggo dina bidang hawa, bahan saringan cair, bahan topéng, bahan insulasi termal, bahan nyerep minyak jsb.

  • PC/PMMA/GPPS/ABS plastic sheet production line

    Baris produksi lambar plastik PC / PMMA / GPPS / ABS

    Wengkuan aplikasi: Taman, Tempat Hiburan hiasan Aneh sareng tempat istirahat anjung anjangan; hiasan gedong komérsial sareng hiasan luar, témbok hordéng gedong kota modéren; Wadah Udara Transparan, kaca depan motor, pesawat, karéta, kapal, mobil, mobil, kapal selam sareng kaca militér sareng tameng pulisi; Booth Telepon, Iklan Jalan Tanda, kotak tampilan periklanan tampilan tampilan tampilan perenah tampilan; Halangan sora dina jalan tol sareng jalan tol perkotaan.

  • PET/PLA/CPET Environmental Protection Sheet production line

    Baris produksi Lambaran Perlindungan Lingkungan PET / PLA / CPET

    Kembar-sekrup bébas tilas tipe garing PET / PLA lini produksi lambar ngagaduhan kaunggulan konsumsi énergi rendah, prosés saderhana, operasi anu merenah sareng perawatan alat-alat, sareng struktur kombinasi sekrup unik na sacara efektif ngirangan viskositas résin PET / PLA, roller simétris ipis-témbok ningkatkeun épisiénsi pendinginan sareng ningkatkeun produktivitas sareng kualitas lambar. Alat dahar multi-komponén alesan tiasa ngontrol proporsi bahan énggal, bahan pangbalikan, warna masterbatch, sareng sajabana, lambaranana tiasa dianggo dina widang percetakan létah sareng bungkus.

  • TPE/TPO/PVC Flooring Footmat Extrusion line

    TPE / TPO / PVC Flooring Footmat Extrusion garis

    Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun jinis gulungan kulit Lantai PVC. Kulit Lantai PVC ngagaduhan performa anti gesekan, tahan karat, tahan skid, teu kaampeuh sareng ngabeledug, sareng seueur dianggo dina mobil, hotel, tempat hiburan, aula paméran, bumi, jsb. Struktur lini produksi ieu saderhana, sareng merenah pikeun dioperasikeun. Numutkeun kabutuhan konsumén, dilengkepan komponén anu béda, dianggo pikeun ngahasilkeun lapisan tunggal, produksi komposit multi-lapisan sareng ogé tiasa dilengkepan unit unreeling, dianggo pikeun ngahasilkeun penguatan batin produksi atanapi permukaan sanyawa non-anyaman lawon sareng pilem hiasan PVC, jst.

  • SPC Environmental Floor Extrusion Line

    Garis Extrusion Lingkungan SPC Lingkungan

    Baris produksi Lantai Perlindungan Lingkungan SPC didamel tina bahan dasar PVC anu diekstrusi ku extruder, pilem warna PVC + Lapisan tahan-tahan PVC + Pilem handap PVC diteken sareng dipasang dina hiji waktos ku opat kalénder roller. Produk na saderhana dina prosés, pasted ku panas sareng tanpa lem.

  • JWZ-BM30,50,100,160 Blow Molding Machine

    JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Tiupan Blow

    · Cocog pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis kotak urea mobil, kotak alat, korsi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bemper sareng Mobil Spoiler.
    · Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, ngumpulkeun sirah paéh.
    · Numutkeun kana matérial anu béda-béda, sistem layar-penukar hidrolik JW-DB tunggal stasiun opsional.
    · Numutkeun ukuran produk anu béda, ngarobih jinis platén sareng ukuranana.
    · Sistem kontrol servo hidrolik optik.
    · Sealing handap optik, nyandak-kaluar robot.

  • DYSSQ series light single-shaft Shredder

    DYSSQ seri lampu Shaftder tunggal-aci

    Supados ramah lingkungan sareng cocog pikeun sarat produksi anu béda sareng ngarobih objék, DYUN ngaluncurkeun lampu shredder DYSSQ. Éta cocog pikeun abon sareng daur ulang gerbang, papan kandel plastik, témplat gedong, pilem plastik sareng sababaraha wadah blow-molding anu dihasilkeun nalika nyetak suntikan, niup cetakan sareng ékstrusi. Numutkeun kana cara dahar anu béda sareng daur ulang situs, konveyor sareng mesin penghancur tiasa dilengkepan. Shredder ieu ngagaduhan cutter rotary kecepatan rendah, sareng low noise, output tinggi sareng hemat énergi anu langkung seueur.

  • Dyss series small single-shaft Shredder

    Dyss seri Shredder alit-aci alit

    DYSS shredder tunggal-aci mangrupikeun alat parut sareng rupa-rupa aplikasi. Éta dirarancang pikeun nyumponan sarat daur ulang sampah tina sababaraha industri. Éta tiasa dianggo dina rupa-rupa bahan, kalebet rupi-rupi produk plastik sapertos blok, pipa sareng tas anyaman, sagala rupa kabel bekas, kai, kertas limbah sareng limbah éléktronik dll. Ukuran bahan abon gumantung kana fitur bahan sareng lengkah saterusna, sareng bahan abon tiasa didaur ulang atanapi kanggo diteruskeun deui.