Wilujeng sumping di situs web kami!

Alat-alat granulasi daur ulang plastik

  • DYSSQ series light single-shaft Shredder

    DYSSQ seri lampu Shaftder tunggal-aci

    Supados ramah lingkungan sareng cocog pikeun sarat produksi anu béda sareng ngarobih objék, DYUN ngaluncurkeun lampu shredder DYSSQ. Éta cocog pikeun abon sareng daur ulang gerbang, papan kandel plastik, témplat gedong, pilem plastik sareng sababaraha wadah blow-molding anu dihasilkeun nalika nyetak suntikan, niup cetakan sareng ékstrusi. Numutkeun kana cara dahar anu béda sareng daur ulang situs, konveyor sareng mesin penghancur tiasa dilengkepan. Shredder ieu ngagaduhan cutter rotary kecepatan rendah, sareng low noise, output tinggi sareng hemat énergi anu langkung seueur.

  • Dyss series small single-shaft Shredder

    Dyss seri Shredder alit-aci alit

    DYSS shredder tunggal-aci mangrupikeun alat parut sareng rupa-rupa aplikasi. Éta dirarancang pikeun nyumponan sarat daur ulang sampah tina sababaraha industri. Éta tiasa dianggo dina rupa-rupa bahan, kalebet rupi-rupi produk plastik sapertos blok, pipa sareng tas anyaman, sagala rupa kabel bekas, kai, kertas limbah sareng limbah éléktronik dll. Ukuran bahan abon gumantung kana fitur bahan sareng lengkah saterusna, sareng bahan abon tiasa didaur ulang atanapi kanggo diteruskeun deui.