Wilujeng sumping di situs web kami!

Extruder palastik

  • SPC Environmental Floor Extrusion Line

    Garis Extrusion Lingkungan SPC Lingkungan

    Baris produksi Lantai Perlindungan Lingkungan SPC didamel tina bahan dasar PVC anu diekstrusi ku extruder, pilem warna PVC + Lapisan tahan-tahan PVC + Pilem handap PVC diteken sareng dipasang dina hiji waktos ku opat kalénder roller. Produk na saderhana dina prosés, pasted ku panas sareng tanpa lem.

  • PC/PMMA/GPPS/ABS plastic sheet production line

    Baris produksi lambar plastik PC / PMMA / GPPS / ABS

    Wengkuan aplikasi: Taman, Tempat Hiburan hiasan Aneh sareng tempat istirahat anjung anjangan; hiasan gedong komérsial sareng hiasan luar, témbok hordéng gedong kota modéren; Wadah Udara Transparan, kaca depan motor, pesawat, karéta, kapal, mobil, mobil, kapal selam sareng kaca militér sareng tameng pulisi; Booth Telepon, Iklan Jalan Tanda, kotak tampilan periklanan tampilan tampilan tampilan perenah tampilan; Halangan sora dina jalan tol sareng jalan tol perkotaan.

  • PET/PLA/CPET Environmental Protection Sheet production line

    Baris produksi Lambaran Perlindungan Lingkungan PET / PLA / CPET

    Kembar-sekrup bébas tilas tipe garing PET / PLA lini produksi lambar ngagaduhan kaunggulan konsumsi énergi rendah, prosés saderhana, operasi anu merenah sareng perawatan alat-alat, sareng struktur kombinasi sekrup unik na sacara efektif ngirangan viskositas résin PET / PLA, roller simétris ipis-témbok ningkatkeun épisiénsi pendinginan sareng ningkatkeun produktivitas sareng kualitas lambar. Alat dahar multi-komponén alesan tiasa ngontrol proporsi bahan énggal, bahan pangbalikan, warna masterbatch, sareng sajabana, lambaranana tiasa dianggo dina widang percetakan létah sareng bungkus.

  • TPE/TPO/PVC Flooring Footmat Extrusion line

    TPE / TPO / PVC Flooring Footmat Extrusion garis

    Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun jinis gulungan kulit Lantai PVC. Kulit Lantai PVC ngagaduhan performa anti gesekan, tahan karat, tahan skid, teu kaampeuh sareng ngabeledug, sareng seueur dianggo dina mobil, hotel, tempat hiburan, aula paméran, bumi, jsb. Struktur lini produksi ieu saderhana, sareng merenah pikeun dioperasikeun. Numutkeun kabutuhan konsumén, dilengkepan komponén anu béda, dianggo pikeun ngahasilkeun lapisan tunggal, produksi komposit multi-lapisan sareng ogé tiasa dilengkepan unit unreeling, dianggo pikeun ngahasilkeun penguatan batin produksi atanapi permukaan sanyawa non-anyaman lawon sareng pilem hiasan PVC, jst.