Wilujeng sumping di situs web kami!

PP Meltblown Non-anyaman lawon Extrusion Line

Pedaran pondok:

PP lawon Non-anyaman PP Meltblown utamina didamel tina polipropilén, sareng diaméter seratna tiasa ngahontal 1 ~ 5 mikron. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, sareng kamampuan anti kerut anu saé. Serat ultrafine ieu kalayan struktur kapilér anu unik ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga kaén anu lebur gaduh saringan anu hadé, pelindung, insulasi panas sareng nyerep minyak. Tiasa dianggo dina bidang hawa, bahan saringan cair, bahan topéng, bahan insulasi termal, bahan nyerep minyak jsb.


Detil Produk

Parameter téknis utama

Modél  Diaméter sekrup  Bahan  Lebar produk Kapasitas (Max.)  Kakuatan motor utama
JW65 65 PP / PLA 800mm 500-600kg / d 22KW
JW90 90 PP / PLA 1600mm 1200-1500kg / d 45KW
JW105 105 PP / PLA 2400mm 2000-2500kg / d 55KW
JW135 135 PP / PLA 3200mm 3000-3500kg / d  75KW

Diaméter serat tina lawon anu dihasilkeun ku alat-alat na tiasa ngahontal mikrométer. Serat ultra-halus ieu sareng struktur kapiler anu unik ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga lawon anu dilebur ditiup gaduh tapis anu hadé, pelindung, insulasi panas sareng nyerep minyak. Éta tiasa dianggo dina widang hawa, bahan saringan cair, bahan isolasi, bahan nyerep, bahan topéng, bahan insulasi termal sareng usap kain.

Produk anu dihasilkeun ku garis otomatis kedah gaduh kaluaran anu cekap ageung; desain produk sareng téknologi kedah maju, stabil, sareng dipercaya, sareng tetep dasarna henteu robih lami. Pamakéan garis otomatis dina produksi masal sareng massal tiasa ningkatkeun produktivitas tanaga gawé, nyetabilkeun sareng ningkatkeun kualitas produk, ningkatkeun kaayaan tanaga gawé, ngirangan daérah produksi, ngirangan biaya produksi, nyingkat siklus produksi, mastikeun kasaimbangan produksi, sareng ngagaduhan manpaat ékonomi anu signifikan.

Jwell gaduh langkung ti 30 taun pangalaman dina industri ékstrusi plastik. Pamahaman anu jero ngeunaan téknologi ékstrusi palastik sareng kamampuan ngolah logam anu hadé ngajantenkeun unik kualitasna. Akumulasi jangka panjang pangalaman debugging produksi, nangkep téknologi ékstrusi énggal, sareng palaksanaan komprehensif ISO 9001: 2015 sareng sistem manajemen kualitas anu disertifikasi CE dina unggal aspek manajemén produksi. Kami ngawas sareng ngatur kualitas produk sareng layanan purna jual ku cara sadayana pikeun minuhan sarat ketat konsumén, ngajantenkeun kami pasangan anu dipercaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami