Wilujeng sumping di situs web kami!

Baris produksi Lambaran Perlindungan Lingkungan PET / PLA / CPET

Pedaran pondok:

Kembar-sekrup bébas tilas tipe garing PET / PLA lini produksi lambar ngagaduhan kaunggulan konsumsi énergi rendah, prosés saderhana, operasi anu merenah sareng perawatan alat-alat, sareng struktur kombinasi sekrup unik na sacara efektif ngirangan viskositas résin PET / PLA, roller simétris ipis-témbok ningkatkeun épisiénsi pendinginan sareng ningkatkeun produktivitas sareng kualitas lambar. Alat dahar multi-komponén alesan tiasa ngontrol proporsi bahan énggal, bahan pangbalikan, warna masterbatch, sareng sajabana, lambaranana tiasa dianggo dina widang percetakan létah sareng bungkus.


Detil Produk

Parameter téknis utama

Modél Modél extruder Kandel produk (mm) Daya motor utama (kw) Kapasitas ékstrusi maks (kg / jam)
Multi lapisan JWE75 / 40 + JWE52 / 40-1000 0.15-1.5 132/55 500-600
Lapisan tunggal JWE75 / 40-1000 0.15-1.5 160 450-550
Kacida-épisiénna JWE95 / 44 + JWE65 / 44-1500 0.15-1.5 250/75 1000-1200
Catetan: Informasi anu didaptarkeun di luhur kanggo rujukan hungkul, jalur produksi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

Ti saprak munculna lambaran PET, kusabab sipat ngabentuk serat anu hadé, éta parantos seueur dianggo dina industri serat sintétik. Dina industri plastik, mimitina mah ngan ukur dugi ka ngadamel pilem berorientasi biaxial, teras seueur dianggo dina peti anu suwung. Kiwari, lambaran PET anu dihasilkeun ku metoda ékstrusi thermoformed sareng diolah kana sababaraha produk bungkus. Mibanda sipat panghalang gas anu saé, henteu ngandung bahan aditif sanésna, murni sareng higienis, gaduh kateguhan sareng diperpanjang, sareng tiasa didaur ulang saé. Sareng ciri sanésna, seueur dianggo dina sagala rupa industri percetakan bungkus sareng iklan sapertos alat listrik, cocooan, tuangeun, sareng sajabana.

Jwell gaduh langkung ti 30 taun pangalaman dina industri ékstrusi plastik. Pamahaman anu jero ngeunaan téknologi ékstrusi palastik sareng kamampuan ngolah logam anu hadé ngajantenkeun unik kualitasna. Akumulasi jangka panjang pangalaman debugging produksi, nangkep téknologi ékstrusi énggal, sareng palaksanaan komprehensif ISO 9001: 2015 sareng sistem manajemen kualitas anu disertifikasi CE dina unggal aspek manajemén produksi. Kami ngawas sareng ngatur kualitas produk sareng layanan purna jual ku cara sadayana pikeun minuhan sarat ketat konsumén, ngajantenkeun kami pasangan anu dipercaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami