Wilujeng sumping di situs web kami!

Baris produksi lambar plastik PC / PMMA / GPPS / ABS

Pedaran pondok:

Wengkuan aplikasi: Taman, Tempat Hiburan hiasan Aneh sareng tempat istirahat anjung anjangan; hiasan gedong komérsial sareng hiasan luar, témbok hordéng gedong kota modéren; Wadah Udara Transparan, kaca depan motor, pesawat, karéta, kapal, mobil, mobil, kapal selam sareng kaca militér sareng tameng pulisi; Booth Telepon, Iklan Jalan Tanda, kotak tampilan periklanan tampilan tampilan tampilan perenah tampilan; Halangan sora dina jalan tol sareng jalan tol perkotaan.


Detil Produk

Kauntungan produk

Dewan Ketahanan PC, Déwan Gelombang

ABS, HIPS / GPPS Kulkas
Modél utilitas utamina dianggo pikeun panto sareng hampru tina kulkas, palapis jero, laci, piring panampi cai, dispenser cai, jsté.

ABS / PMMA Sanitaryware plate Composite Sanitary Board
Pikeun produk sanitasi sapertos: Bak mandi, kamar mandi, kamar uap, Tilelep./n/n.

ABS / PC Baggage plate Composite Board
Utamana dipaké pikeun sagala jinis koper, koper, kantong luang jeung sajabana.

ABS / ABS + PC Car plate Lambaran Lembar
Kagunaan utama: Hateup Mobil, Panel Instrumen; korsi panel, panto panto, pigura jandela; motor, dune buggy, Scooter, golf cart sareng cangkang anu sanés.

Parameter téknis

Modél JWS130 / 38-2200 JWS120 / 38-1400
Bahan PC, PMMA, GPPS, ABS PC, PMMA, GPPS, ABS
Produk Lebar 2200mm 1400mm
Kandel Produk 1,5-10mm 1,5-10mm
Spésipisi Extruder Ø130 / 38 ; Ø45 / 30 Ø120 / 38
Kapasitas (Max.) 550Kg / jam 450Kg / jam
Catetan: Informasi anu didaptarkeun di luhur kanggo rujukan hungkul, jalur produksi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

PC, PMMA lini palastik produksi lini peralatan sekrup ngadopsi fungsi pergaulan khusus sareng desain kapasitas plasticisasi tinggi. Hulu paeh tipe gantungan nyoko kana desain dobel dobel khusus, kalayan panyaluyuan kasar sareng rupa, sahingga kandelna lambaran tiasa disaluyukeun langkung akurat. Peralatan lini produksi lambar plastik PC / PMMA / GPPS / ABS didamel ku Jwell mangrupikeun alternatif pikeun peralatan kelas munggaran anu diimpor tina hal konsumsi énergi, intél, indikator otomatis, standar kaamanan, sareng standar prosés, tapi éta ngagaduhan biaya anu teu aya tandinganna kauntungan mujarab.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami