Wilujeng sumping di situs web kami!

Pikeun ngadukung "Anti-Epidemi" global, CHINA JWELL niatna ngaluncurkeun lini produksi lawon Nonwoven PP Melt-ditiup

Kauntungan Alat

1). Pangalaman desain sekrup propésional, palastik alus, kinerja stabil, cocog pikeun ékstrusi kapasitas tinggi;
2). Sistem saringan presisi tinggi sareng sistem pompa lebur, tekanan ekstrusi kontrol loop caket anu hirup sacara stabil;
3). Tonjolan ekstrusi presisi tinggi sareng komponenana spinnerets, nyiptakeun pembuatan produk anu saé;
4). Sistem sabuk-tipe tahan panas propésional tingkat luhur, desain sistem tekanan négatip anu dioptimalkeun;
5). Ngabuburit online lengkep, sistem gulungan, operasi stabil gancang-gancang;
6). Ngadopsi sistem kontrol terintegrasi PLC kinerja tinggi Siemens;
7). Jasa one-stop, dilengkepan tungku suhu luhur, éléktronika statis, beberesih vakum sareng alat uji ;

Kalayan pecahna "COVID-19" dina kecap, CHINA JWELL parantos ngamangpaatkeun prestasina dina industri serat serat kimia sareng industri lawon nonwoven mangtaun-taun. Salila épidemik, dina pamundut anu mendesak seueur palanggan lami sareng pamaréntah anu aya hubunganana, JWELL ngamimitian ngatur R&D sareng kakuatan produksi, sacara kuat ngaluncurkeun lini produksi lawon non-anyaman PP-polipropilénan, mesin JWELL salaku salah sahiji ékstrusi palastik terkenal pabrik alat, pikeun méréskeun kaayaan anu sesah ayeuna di dunya, nunjukkeun peran perusahaan ageung. Salaku pabrik anu terkenal tina bahan bahan lebur-ditiup-gugus Fajar, sareng para pamimpin industri domestik anu sanés parantos kerjasama sareng kami, CHINA JWELL nyayogikeun PP ngalembereh-ditiup lini produksi lawon nonwoven, pinuh ngadukung karya "anti-epidemi" global.

Sakumaha urang terang, lawon nonwoven anu dileburkeun mangrupikeun bahan inti tina topéng pelindung médis, sareng éta konci pikeun merangan perang epidemi. CHINA JWELL tiasa nyayogikeun 800mm-3200mm lebar PP lebur-ditiup jalur produksi lawon nonwoven gancang ngalangkungan kaunggulan téknis nyalira mangtaun-taun. Ngadopsi komponén inti kualitas luhur, garis produksi téknologi canggih, sareng otomatisasi tinggi. Dina waktos ayeuna, langkung ti 30 sét garis produksi kinerja tinggi sareng kaluaran tinggi parantos ngamimitian produksi. Maot dilebur-ditiup mangrupikeun komponén inti tina garis produksi, dirojong sapinuhna ku mitra anu saé diwakilan ku Zhejiang JCTIMES Die Co. sareng sajabana, sacara épéktip tiasa ngiringan pangiriman jalur produksi. Ayeuna, lini produksi lengkep tiasa dikirimkeun ka palanggan dina pangiriman 60-70 dinten, anu nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun damel gancang sareng pencegahan epidemi pelanggan.


Waktos Post: Apr-23-2021