Wilujeng sumping di situs web kami!

Kajadian industri, platform bursa — Serat Kimia Jingwei bakal pendak sareng anjeun dina Pameran Mesin Tekstil Shanghai 2021

Kapangaruhan ku wabah éta, Paméran Mesin Tekstil Shanghai parantos atos langkung ti dua taun. Téknologi énggal industri, alat-alat énggal sareng sababaraha rupa solusi diperyogikeun diperyogikeun kanggo dipasihkeun ka pasar sareng kéngingkeun tanggepan pasar; dina waktos anu sasarengan, saatos pangaruh tina epidemi, aya celah pasar anu ageung sareng tabungan jangka panjang. Paménta pikeun docking badé dipicu. Paméran Mesin Tékstil Internasional Cina sareng Paméran ITMA Asia, anu bakal diayakeun di Pusat Konvensi sareng Paméran Nasional Shanghai Hongqiao ti tanggal 12 dugi ka 16 Juni, khususna pikaresepeun. Naon sorotan Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd.?
Otomatis terpadu otomatis + solusi sistem kontrol IoT
Munculna téknologi anyar anu teras-terasan sareng katalisis tina wabah mahkota énggal, babarengan sareng pamekaran kualitas luhur industri tekstil sareng kabutuhan pamutahiran industri, parantos nempatkeun syarat anyar pikeun alat pinter. Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd. ngalangkungan pendirian sareng prakték pabrik digital, digabungkeun sareng 5G + kecerdasan buatan, data ageung sareng téknologi komputasi awan, sakitar perwujudan kendali otomatisasi anu cerdas, integrasi sistem parangkat lunak, inpormasi sareng téknologi sanés kalayan mesin tékstil sareng téknologi tekstil Tutup integrasi sareng nyayogikeun solusi lokal multi-skénario pikeun ngabantosan pamutahiran kontinyu tina ranté industri.
Poliéster / nilon / komposit POY spinning peralatan prosés lengkep
Alat-alatna nyertakeun langkung ti 20 siri peralatan konci sapertos mesin puter, winders berkecepatan tinggi, rol panas, sareng sajabana, sareng parantos dikenal ku pangguna di bumi sareng luar negeri. Alat-alat Spinning ngagaduhan karakteristik konfigurasi anu euyeub, kualitas produk anu stabil, operasi alat-alat anu dipercaya, efisiensi tinggi sareng hemat énergi, sareng perlindungan lingkungan;
1) Jinis anyar sekrup bimetallic, laras, sareng desain pipa khusus anu diadopsi.
2) Kotak hemat énergi, dilengkepan komponén ngawangun cangkir tekanan tinggi anu dipasang handap.
3) Pompa spin planét anu unik, pompa minyak transmisi misah, dilengkepan ku alat sedot monomer anu dirancang kalayan saé.
4) Serangkaian sistem pendingin sareng parobihan udara anu seragam sareng stabil sareng niup hawa sisi.
5) Pelat pituduh tiasa diangkat sareng diturunkeun, sareng operasi angkat sirah merenah.
6) Kecepatan tinggi switching otomatis winder kalayan presisi gulungan, tingkat kasuksésan switching anu luhur, jajan sutra anu hadé ngabentuk, sareng kinerja anu hadé. Bawa langkung seueur pilihan sareng manpaat anu saé pikeun pangguna.
1
Fokus kana séktor pertumbuhan tinggi dina jaman pasca wabah
Saatos wabah radang paru-paru makuta anyar, kasadaran masarakat ngeunaan panyalindungan kasihatan parantos ningkat, sareng téknologi anti-baktéri, antivirus, fungsional sareng olahraga anu aya hubunganana sareng olahraga bakal ngiringan tren pertumbuhan anu luhur. Paménta pikeun produk anti-wabah sapertos masker sareng papakéan pelindung parantos ningkat. Seueur merek internasional ogé ngaluncurkeun produk anu ngagaduhan konsep anti épidemik. Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd. ogé parantos nyayogikeun waktos pamutahiran produk sareng lini produksi non-anyaman spunbond anu dioptimalkeun dina bidang médis sareng saniter.
2
Inovasi calakan, "menangkeun" pikeun nyambung ka pikahareupeun
Paparan produk inovatif mangrupikeun poko penting dina unggal paméran. Rakan-réncang di industri maju dina persaingan sareng pamekaran berkelanjutan dina inovasi. Jalma-jalma Jinwei teras-terasan ngajaga sikep hina sareng sumanget dédikasi sareng propésional, sareng parantos komitmen pikeun teras-terasan ngadorong serat peralatan kimia anu paling cocog pikeun alat-alat pikeun pangguna dunya, sareng dina waktos anu sami ngalayanan nasabah Nyiptakeun nilai langkung seueur sareng nyayogikeun pangguna kalayan pangalaman pamungkas. Ngaliwatan inovasi produk, inovasi téknologi, inovasi manajemén, sareng inovasi budaya, perusahaan antukna tiasa janten perusahaan terkemuka dina industri.
3
4


Pos waktos: Jun-01-2021