Wilujeng sumping di situs web kami!

JWELL

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL di Thailand. Babaturan asosiasi industri di Cina sareng Thailand ilubiung dina upacara bubuka Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL.

Pamingpin Asosiasi Plastika Cina nyarios dina pesen anu nyebatkeun yén Jwell mangrupikeun unit wakil presiden tina Asosiasi Industri Mesin Plastika Cina sareng pamimpin industri dina industri mesin ekstrusi Cina salami dalapan taun. Jwell mangrupikeun promotor aktif sareng pamimpin propil plastik, pipa sareng area mesin lambar. Kalayan kamekaran ékonomi Cina, urang condong jadi pabrikan pikeun panyipta. Diharepkeun yén ngadegna kantor Thailand bakal nyayogikeun dukungan sareng bantosan pikeun langkung seueur perusahaan dina industri plastik Cina di luar negeri.

Mr.HE Haichao, pupuhu Perusahaan Jwell, ngahaturkeun nuhun ka para tamu, réréncangan sareng sadaya padamelan anu ngiringan upacara bubuka kantor. Jalma-jalma Jwell ngarasa kahadéan ti Thailand. Kami bakal janji yén urang nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan palanggan di Thailand sareng Asia Tenggara. Ti saprak 2004, JWELL parantos ngajual obor sareng extruders di Thailand. Di pikahareupeun, Kantor Thailand bakal teraskeun ningkatkeun nilai pikeun palanggan kalayan produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung merenah ngalangkungan inovasi téknologi, jasa sareng manajemén. Dina paméran ieu InterPlas Thailand di 2019, urang ngagaduhan extruder tipe anyar, crusher, mesin citakan niupan sareng sajabina.
BKWELL nunjukkeun mesin cetakan otomatis dina stan kalayan téknologi canggih anu ngagaduhan aplikasi lega dina bungkus, kabutuhan sadidinten, industri médis sareng sanésna.


Waktos Post: Apr-23-2021