Wilujeng sumping di situs web kami!

JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Tiupan Blow

Pedaran pondok:

· Cocog pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis kotak urea mobil, kotak alat, korsi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bemper sareng Mobil Spoiler.
· Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, ngumpulkeun sirah paéh.
· Numutkeun kana matérial anu béda-béda, sistem layar-penukar hidrolik JW-DB tunggal stasiun opsional.
· Numutkeun ukuran produk anu béda, ngarobih jinis platén sareng ukuranana.
· Sistem kontrol servo hidrolik optik.
· Sealing handap optik, nyandak-kaluar robot.


Detil Produk

1. Dina prosés niup cetakan, parison diwangun ku paéh sareng kembung dina tekenan anu kawilang rendah, anu nunjukkeun yén produk citakan niup gaduh résidu kirang sareng tahan résistansi anu langkung luhur sapertos manjang, bending, sareng pangaruh. Kahirupan jasa anu langkung saé.

2. Bahan baku (PE) anu digunakeun dina mesin citakan blow blow extrusion ngagaduhan résistansi suhu rendah anu saé, stabilitas kimia anu saé, sareng tahan rengat anu saé.

3. Parabot citakan saderhana sareng gampang dioperasikeun, sareng pilihan bahan baku langkung éksténsif.

4. Saatos parison ngalir kaluar ngaliwatan sirah extruder, éta langsung asup kapang niup pikeun kapang tanpa pemanasan sekundér, sareng efisiensi produksi tinggi.

Parameter téknis utama

Modél Unit BM30 BM50 BM100 BM160
Volume produk maks L 30 50 100 160
Siklus garing PC / h 600 450 360 300
Struktur sirah paéh  Ngumpulkeun Tipe
Diaméter screw utama mm 80 90 100 100
Kapasitas palastik maksimal (PE) kg / jam 120 180 190 240
Motor nyetir Kw 37 45 55 90
Akumulasi polumeu L 5.2 6.2 12.8 18
Kakuatan motor pompa minyak Kw 15 18.5 22 22
Kakuatan Clamping KN 280 400 600 800
Spasi antara platén mm 400-900 450-1200 500-1300 500-1400
Ukuran Max.mould mm 550 * 650 700 * 850 800 * 1200 900 * 1450
Kakuatan manaskeun tina sirah paéh Kw 20 28 30 30
Platen ukuranana W * H mm 740 * 740 880 * 880 1020 * 1000 1120 * 1200
Diménsi mesin L * W * H m 4.3 * 2.2 * 3.5 5.6 * 2.4 * 3.8 5.5 * 2.5 * 4.0 7 * 3.5 * 4
Beurat mesin T 12 13.5 16 20
Kakuatan total Kw 95 110 135 172

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk