Wilujeng sumping di situs web kami!

DYSSQ seri lampu Shaftder tunggal-aci

Pedaran pondok:

Supados ramah lingkungan sareng cocog pikeun sarat produksi anu béda sareng ngarobih objék, DYUN ngaluncurkeun lampu shredder DYSSQ. Éta cocog pikeun abon sareng daur ulang gerbang, papan kandel plastik, témplat gedong, pilem plastik sareng sababaraha wadah blow-molding anu dihasilkeun nalika nyetak suntikan, niup cetakan sareng ékstrusi. Numutkeun kana cara dahar anu béda sareng daur ulang situs, konveyor sareng mesin penghancur tiasa dilengkepan. Shredder ieu ngagaduhan cutter rotary kecepatan rendah, sareng low noise, output tinggi sareng hemat énergi anu langkung seueur.


Detil Produk

Shredder tunggal-poros utami diwangun ku roller péso anu tiasa dialihkeun (spindle + agul), péso, kotak bawa, kotak kurung, sistem dahar, sistem ngadorong hidrolik, sistem kakuatan, sareng sistem listrik. Ngawenangkeun sajumlah alit objék logam ringan sareng ipis dina bahan nalika damel. Ukuran bahanna tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran apertur layar.
Ngolah sagala jinis bahan sirah mesin, nyetak suntikan, sareng corétan ékstrusi, kalebet PP, PE, PET, PC, ABS, nilon, jst.

Prinsip pangwangunan

Saatos bahanna lebet ka kamar abon ngalangkungan corong, kotak ngadorong disetir ku stasiun hidrolik pikeun nyorong bahan kana roller péso. Roller péso disetir ku motor, sabuk, katrol sareng reducer, sareng bahan na abon. Péso anu tiasa dirobih dibereskeun ku sambel. Dina korsi péso anu tiasa dipindahkeun tina roller péso, nalika alat-alatna jalan, bahanna bakal diréndos ku interaksi antara péso anu tiasa dipindahkeun sareng péso anu tetep. Jurang antara péso anu tiasa dipindahkeun sareng péso anu tetep tiasa disaluyukeun ku sambung. Bahan anu abon ku shredder single-shaft Partikelna dikaluarkeun liwat layar, sareng ukuran partikelna anu ditetepkeun ditangtoskeun ku bukaan layar.

Parameter téknis utama

Modél Rotor Dia.  Kakuatan drive  Agul Rotor Ngalereskeun agul Ngabubur Kamar Ukuran Max
DYSSQ-1000 Φ400 22 × 2 54 5 850 × 1300 × 350
DYSSQ-1400 Φ630 37 × 2 102 7 1200 × 1300 × 550
Catetan: Informasi anu didaptarkeun di luhur kanggo rujukan hungkul, jalur produksi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami