Wilujeng sumping di situs web kami!

Dyss seri Shredder alit-aci alit

Pedaran pondok:

DYSS shredder tunggal-aci mangrupikeun alat parut sareng rupa-rupa aplikasi. Éta dirarancang pikeun nyumponan sarat daur ulang sampah tina sababaraha industri. Éta tiasa dianggo dina rupa-rupa bahan, kalebet rupi-rupi produk plastik sapertos blok, pipa sareng tas anyaman, sagala rupa kabel bekas, kai, kertas limbah sareng limbah éléktronik dll. Ukuran bahan abon gumantung kana fitur bahan sareng lengkah saterusna, sareng bahan abon tiasa didaur ulang atanapi kanggo diteruskeun deui.


Detil Produk

Shredder tunggal-aci mangrupikeun kinerja tinggi, épisiénsi tinggi, alat-alat abon-abon ngahasilkeun tinggi cocog pikeun bahan palastik abon. Éta cocog pikeun ngarobih produk palastik, pipa, huluna karét, bahan nozel, bahan sirah mesin kalayan kateguhan anu luhur sareng teu karasa. Shredder tunggal-aci sakabeh dilengkepan setting pusher sareng sistem kontrol otomatis PLC pikeun ngawujudkeun intél. Numutkeun kana jinis bahan palastik hancur.

Fitur

1. Péso anu tiasa ngalih nganggo bahan DC53 sareng péso anu tetep nyoko kana bahan D2

2. Pikeun bahan kerung sareng jilid ageung, alat mencét bahan tiasa dipilih

3. fungsi panyalindungan overload otomatis pikeun nyingkahan overload serius sareng jamming mesin

4. Komponén kendali listrik utama ngadopsi mérek internasional sapertos Siemens sareng Schneider

5. Ngagunakeun téknologi kombinasi pamisah, agul tiasa diganti gancang sareng épéktip

6. Ujung motong kedah diganti saatos péso anu tiasa dirobih tiasa disilihtukeurkeun dua kali sareng ujung motong dianggo, anu ngirangan biaya operasi

7. Layarana tiasa ditukeurkeun sareng gampang diganti

8. Bar pituduh sareng blok pandu dipasang dina kotak ngadorong tiasa digentos sareng disaluyukeun pikeun ngajaga ngadorong stabil sareng kedap ruang penghancuran.

Parameter téknis utama

Modél Rotor Dia. Kakuatan drive Agul Rotor Ngalereskeun agul Ngabubur Kamar Ukuran Max
DYSS-600 Φ200 18.5 23 4 600 × 500
DYSS-800 Φ400 37 39 6 800 × 800
Catetan: Informasi anu didaptarkeun di luhur kanggo rujukan hungkul, jalur produksi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami