Wilujeng sumping di situs web kami!

Sét lengkep peralatan plastik biodegradable

  • Twin Screw Dryer-free Vented PET/PLA Sheet Extrusion Line

    Kembar Screw Dryer bébas Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

    JWELL ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambar PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng henteu kedah garing sareng unit kristalisasi. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komsupasi énergi rendah, prosés produksi saderhana sareng perawatan gampang. Struktur sekrup ségméntal tiasa ngirangan karugian viskositas résin piaraan, roller kalénder simetris sareng ipis-témbok ngencarkeun pangaruh tiis sareng ningkatkeun kamampuan sareng kualitas lambaran. Multi komponén dosis feeder tiasa ngendalikeun perséntase bahan parawan, bahan daur ulang sareng master master tepatna, lambaranana seueur dianggo pikeun industri bungkus thermoforming.

  • PP Meltblown Non-woven Fabric Extrusion Line

    PP Meltblown Non-anyaman lawon Extrusion Line

    PP lawon Non-anyaman PP Meltblown utamina didamel tina polipropilén, sareng diaméter seratna tiasa ngahontal 1 ~ 5 mikron. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, sareng kamampuan anti kerut anu saé. Serat ultrafine ieu kalayan struktur kapilér anu unik ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga kaén anu lebur gaduh saringan anu hadé, pelindung, insulasi panas sareng nyerep minyak. Tiasa dianggo dina bidang hawa, bahan saringan cair, bahan topéng, bahan insulasi termal, bahan nyerep minyak jsb.