Wilujeng sumping di situs web kami!

Pakakas serat serat kimia

  • PET/PA6/Composed POY High Speed Spinning Machines Series

    Piaraan / PA6 / Nyusun POY Kacepetan Mesin Spinning Series

    Mesin ieu biasana dianggo pikeun muterkeun 30-330dtex poliéster POY.
    Ngadopsi LTM tipe pin screw, domestic-made CPT ngalembereh kontinyu, sahingga manjangkeun umur jasa tina bungkus spin.
    Bungkus dipasang luhur-dipasang sareng dipasang handap-tekanan tinggi bungkus persegi panjang sareng cangkir ngawangun aya.
    Pompa spinét planét anu unik sareng misah nyetir pompa minyak.
    Evo sareng sistem cross quench kalayan laju ngalir anu sami sareng stabil.
    Kontrol individual, inverter impor sareng komponenana.
    Anyar pangaluyuan GR, inverter impor sareng komponenana.