Wilujeng sumping di situs web kami!

Niup cetakan

  • JWZ-BM30,50,100,160 Blow Molding Machine

    JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Tiupan Blow

    · Cocog pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis kotak urea mobil, kotak alat, korsi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bemper sareng Mobil Spoiler.
    · Ngadopsi sistem ékstrusi kaluaran tinggi, ngumpulkeun sirah paéh.
    · Numutkeun kana matérial anu béda-béda, sistem layar-penukar hidrolik JW-DB tunggal stasiun opsional.
    · Numutkeun ukuran produk anu béda, ngarobih jinis platén sareng ukuranana.
    · Sistem kontrol servo hidrolik optik.
    · Sealing handap optik, nyandak-kaluar robot.