Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

JWELL MACHINERY CO., LTD.

R & D Tim

Langkung ti 480 manajer teknis
Insinyur P&P, langkung ti 300 jalma
Tim P&P ngagaduhan pangalaman anu euyeub sareng kualitas luhur

Kapasitas ngolah

Salapan pabrik pengolahan logam ageung
Tatangkalan nitriding pangobatan panas
1000 + Alat Pangolah Laju Internasional

Canggih

Sapuluh Perusahaan Koperasi téknologi luhur
Langkung ti 1.000 peralatan pamrosésan kelas munggaran internasional

Pangakuan pasar

Sajumlah produk parantos dipasihkeun ku departemén anu aya hubunganana sareng nagara

Profil Perusahaan

Jwell didirikeun taun 1997, unit Wakil Présidén Asosiasi Industri Mesin Plastika Cina, alat ekstrusi plastik, serat kimia spinning sét kumplit pabrik alat-alat, Basis produksi perusahaan Jwell nutupan sakitar 700,0000 méter pasagi sareng diwangun ku 7 bagian, nyaéta perenahna di distrik Jiading di Shanghai dimana kantor pusat perusahaan tempatna, Haining sareng Kota Zhoushan Propinsi Zhejiang, Kota Taicang sareng Kota Liyang Propinsi Jiangsu, Kota Foshan Provinsi Guangdong sareng Thailand. , perusahaan gaduh 26 perusahaan profesional sareng salapan pepelakan ngolah emas skala ageung sareng tilu pepelakan nitriding perlakuan panas, kalayan kaluaran taunan 3000 + (sét) sét garis produksi ekstrusi palastik kelas tinggi sareng sét kumplit peralatan, pamasaran di langkung ti 120 nagara sareng daérah.
Jwell ngagaduhan Tim R AND D anu bermutu tinggi sareng tim anu berpengalaman Insinyur Komisaris Éléktrik sareng Listrik, ogé basa mesin canggih sareng Lokakarya Majelis Standar.

Sumanget wirausaha :Kerja keras, Persistence sareng inovasi
Misi Perusahaan :
Taat kana kerja keras sareng inovasi, pokus kana pangalaman pelanggan.
Ngawangun éco-ranté global alat ekstrusi.

Basis produksi Jiangsu Taicang

Basis produksi Shanghai

Basis Produksi Changzhou Liyang

Basis produksi Zhejiang Zhoushan

Basis produksi Zhejiang Haining

Tangtu pangwangunan

  • 1997

    Oktober Pembentukan resmi Shanghai Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd.

  • 1998

    Rengse ngembangkeun serat kimia JW4, JW35, JWA6 sirah gulungan

  • 1999

    Januari Siapkeun Lokakarya Manufaktur Serat Kimia

  • 2000

    Januari Siapkeun Lokakarya Manufaktur Serat Kimia

  • 2001

    perusahaan Juni Siapkeun tutuwuhan ékstrusi Oktober Siapkeun Pusat Panilitian sareng Pangembangan pikeun Extruder Désémber Siapkeun Cabang Mesin Serat Kimia

  • 2002

    Cabang Nopémber Ngadegna cabang mesin ekstrusi DecemberSet Up jinwei extrusion and foaming rékayasa téknologi perusahaan

  • 2003

    April Ngadegkeun Shanghai Jinwei Serat Kimia Polimérisasi Peralatan Co., Ltd. Méi. Lokakarya anyar hiji sareng dua pepelakan cabang réngsé Oktober Nyiapkeun Lokakarya Roller Roller

  • 2004

    Ltd., Shanghai Jinwei Mesin Instalasi Jasa Co., Ltd., Shanghai Jinwei Éléktrik Peralatan Otomatis Manufaktur Co., Ltd., Shanghai Jinwei Mesin Impor sareng Ékspor Co., Ltd.

  • 2005

    Pabrikan Co., Ltd. Ngadegna mimiti jinwei Pipeline Company Dividend Board Désémber Siapkeun Shanghai Dayun Plastik Daur Ulang Alat Bantu Co., Ltd.

  • 2006

    Juli Siapkeun Shanghai Dayun Plastik Daur Ulang Alat Bantu Co, Ltd. Nopémber Jwell mérék dagang anu didaptarkeun ku Kantor Mérek Nagara Désémber Ngatur Suzhou Jiewell Precision Machines Co., Ltd.

  • 2007

    April Ngadegkeun Shanghai Jiewei Machining Manufacturing Co., Ltd. Agustus Ngatur dewan Direksi munggaran Golden Latitude Screw Company di Zhoushan

  • 2008

    Manufaktur Co., Ltd., Suzhou Dayun Plastik Daur Ulang Alat Bantu Co, Ltd. Désémber Ngadegkeun Kelas Mékanis Jinwei Wuhu Kejuruan Vékasional sareng Téknis

  • 2009

    Pébruari Ngadegkeun Déwan dividen Kahiji Suzhou Jinwei Mesin Manufaktur Co., Ltd. Désémber Siapkeun Suzhou Jieweier Precision Machines Co., Ltd. Pabrik Roller Sekrup

  • 2010

    Séptémber Ngadamel dewan dividen munggaran tina Cabang Alat Hollow of Suzhou Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd. Siapkeun Suzhou Jieweier Precision Machines Co., Ltd. Dahan kapang

  • 2011

    Investasi Juni sareng ngadirikeun Dongguan Jiewei Mesin Manufaktur Co., Ltd.

  • 2012

    April Siapkeun Mesin Jinwei Liyang Co., Ltd. Agustus Siapkeun Mesin Kingway Changzhou Limited

  • 2015

    Juli Ngadegna Changzhou Jinwei Pipe Equipment Manufaktur Co., Ltd., Changzhou Jinwei Extrusion Machines Manufacturing Co.

  • 2017

    Januari Ngadegna Changzhou Jinwei Lambaran Peralatan Manufaktur Co., Ltd.

Dasar produksi

Perusahaan anu gaduhna

+
Nagara

Cakupan bisnis

+

Kaluaran taunan

Pagawe parusahaan

Mitra