Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    company
    company
    company

Jwell didirikeun taun 1997, unit Wakil Présidén Asosiasi Industri Mesin Plastika Cina, alat ekstrusi plastik, serat kimia spinning sét kumplit pabrik alat-alat, Basis produksi perusahaan Jwell nutupan sakitar 700,0000 méter pasagi sareng diwangun ku 7 bagian, nyaéta perenahna di distrik Jiading di Shanghai dimana kantor pusat perusahaan tempatna, Haining sareng Kota Zhoushan Propinsi Zhejiang, Kota Taicang sareng Kota Liyang Propinsi Jiangsu, Kota Foshan Provinsi Guangdong sareng Thailand. , perusahaan gaduh 26 perusahaan profesional sareng salapan pepelakan ngolah emas skala ageung sareng tilu pepelakan nitriding perlakuan panas, kalayan kaluaran taunan 3000 + (sét) sét garis produksi ekstrusi palastik kelas tinggi sareng sét kumplit peralatan, pamasaran di langkung ti 120 nagara sareng daérah.

BERITA

news_pic

CHANGZHOU JWELL PLATE AND SHEET EQUIPMENT Co., Ltd.

Jwell didirikeun taun 1997, unit Wakil Présidén Asosiasi Industri Mesin Plastika Cina, alat ekstrusi plastik, serat kimia spinning sét lengkep pabrik alat-alat, Basis produksi perusahaan Jwell nutupan sakitar 700,0000 méter pasagi sareng diwangun ku 7 bagian.

Industry event, exchange platform—Jingwei Chemical Fiber will meet you at 2021 Shanghai Textile Machinery Exhibition
Kapangaruhan ku wabah éta, Paméran Mesin Tekstil Shanghai parantos atos langkung ti dua taun. Téknologi anyar industri, alat-alat anyar sareng ...
JWELL

JWELL

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri JWELL JWELL JWELL di Thailand. Babaturan asosiasi industri di Cina sareng Thailand ilubiung dina pembukaan Ceremo ...
To support global “Anti-epidemic”, CHINA JWELL strongly launched PP Melt-blown Nonwoven fabric production line
Kauntungan Alat 1). Pangalaman desain sekrup propésional, palastik alus, kinerja stabil, cocog pikeun ékstrusi kapasitas tinggi; 2). Precis tinggi ...